Klantenservice

Voor vragen of opmerkingen:
Opa Rommelzolder
Mail:info@oparommelzolder.nl 
​Telefoon: 06-5115 8402

Kwaliteitsgarantie:
In plaats van onze rommelzolder en overtollige inboedel op te ruimen via advertenties op Marktplaats.nl of een kringloopwinkel, hebben wij een eigen aanbiedingsplaats gemaakt. Het doel is om onze prive huisraad  en vooral de zolder op te ruimen. Wij kopen niets in, hebben geen commercieel oogmerk en zijn geen bedrijf. U doet dus zaken met een particulier. Desondanks willen wij u toch zekerheid bieden. U mag altijd 100% de kwaliteit verwachten die bij het product staat vermeld. Eventuele gebreken vermelden wij bij de privespullen die wij verkopen. Mocht u toch vragen hebben over de geleverde tweede hands goederen, neem dan gerust contact op via telefoon, mail of het contactformulier.

Bestelling & Betaling:
​U kunt bij ons veilig betalen via vooraf overmaken en krijgt hiervoor automatisch bij bestelling een betalingsverzoek Wij brengen u voor deze betaaldiensten GEEN extra kosten in rekening. De door u gewenste betaalmethode kunt u kiezen tijdens het bestelproces. U kunt tijdens het bestellen en betalen inloggen op uw account maar dat is niet noodzakelijk. U kunt ook bestellen zonder dat u een account heeft aangemaakt.

Afhalen en Contante betaling:
​Wanneer u de spullen liever afhaalt en contant wilt betalen, neem dan gerust contact op via telefoon, mail of het contactformulier voor het maken van een afspraak.

 

© 2017 - 2023 Opa Rommelzolder | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel